Artrace 2022

Den 6/2 är det dags för artrace 2022. Jag tänker mig ett annorlunda upplägg detta år med hänsyn till miljö och smittspridning. Tanken är att artracet börjar vid studiefrämjandet som vanligt där vi delar upp oss i lag. Men sen är det fötter som gäller. Vi tävlar alltså till fots. Tror detta kan funka då vi är inom gångavstånd till våra bästa vinterlokaler vid Vättern, Rocksjön, Liljeholmen, munksjön osv. Det blir mindre av taktik vad gäller bilkörning och mer viktigt att kikaren måste vara nyputsad. Innan jag spikar detta upplägg så tar jag gärna emot tankar och idéer. Hoppas detta ska kunna locka många skådarsugna.

/Thomas Rostedt

1 tanke kring ”Artrace 2022

  1. En vecka kvar till artracet och vi kommer köra på upplägget ovan. Det blir ett artrace till fots. Vi samlas vid studiefrämjandets lokaler 08:00 och sen kommer vi korta dagen lite. Sluttiden blir runt 13:00. För att få en uppfattning om hur många som kommer vill jag gärna att ni anmäler ert deltagande till mig på tel 0705205836. Skicka ett sms med namn på de som kommer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *