Artrace 2022

Den 6/2 är det dags för artrace 2022. Jag tänker mig ett annorlunda upplägg detta år med hänsyn till miljö och smittspridning. Tanken är att artracet börjar vid studiefrämjandet som vanligt där vi delar upp oss i lag. Men sen är det fötter som gäller. Vi tävlar alltså till fots. Tror detta kan funka då vi är inom gångavstånd till våra bästa vinterlokaler vid Vättern, Rocksjön, Liljeholmen, munksjön osv. Det blir mindre av taktik vad gäller bilkörning och mer viktigt att kikaren måste vara nyputsad. Innan jag spikar detta upplägg så tar jag gärna emot tankar och idéer. Hoppas detta ska kunna locka många skådarsugna.

/Thomas Rostedt

2 tankar kring ”Artrace 2022

  1. Hej!

    För den som undrar så har jag varit i kontakt med Anders T angående testamente. Det var inte riktigt vad vår förening sysslar med, och har definitivt inte med Artrace att göra.

    Så frågan är inte längre aktuell.

    /ulf

  2. Hej jag vill komma i kontakt med er gällande min Alba testamemte till er förening

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *