Anslagstavlan

Här har vi en ny “Anslagstavla” som ni ser finns det en knapp för “Svara” detta är om man vill kommentera just detta inlägg och på så vis kan man få en sammanhängande kedja av inlägg (diskussion), samtidigt som den är i funktion som den gamla “Anslagstavlan”. Man behöver inte fylla i “webbplats” då det används vid bloggande. Jag tog mig friheten att klistra in ngr. av de senaste inläggen. Vi testar och se om detta kan fungera.

982 comments to Anslagstavlan

  • Lennart Broman

    BARA EN VECKA KVAR. SEN FAR VI IVÄG TILL FALSTERBO.
    Vi träffas klockan 18 vid Studiefrämjandet, Rosenbergsgatan 6, packar minibussen och styr sydvart. Vi bor som vanligt i stugor på EFS Höllviksstrand. Tag med matsäck för nedresan och lördagmorgonen på Nabben, varma och vindtäta kläder, lakan samt sedvanlig skådarutrustning.
    Har du några frågor, ring mig då på 0706359112. Lennart Broman

  • Björn

    På lördag är det Riksmästerskap i tomtskådning! Du är väl med från din tomt, din balkong, sommarstuga eller var det nu kan tänkas vara. Du hittar mer info på http://geddeholmnatur.se/klubbtomt100/ (info om riksmästerskapet hittar du i vänstra kolumnen.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>