Anslagstavlan

Här har vi en ny “Anslagstavla” som ni ser finns det en knapp för “Svara” detta är om man vill kommentera just detta inlägg och på så vis kan man få en sammanhängande kedja av inlägg (diskussion), samtidigt som den är i funktion som den gamla “Anslagstavlan”. Man behöver inte fylla i “webbplats” då det används vid bloggande. Jag tog mig friheten att klistra in ngr. av de senaste inläggen. Vi testar och se om detta kan fungera.

998 comments to Anslagstavlan

 • Margareta Andermo

  ÅDORNAS LUSSESKÃDNING 2018
  Regnet höll sig undan och det blev en fin morgon för oss åtta som satsade på årets upplaga av Ådornas Lusseskådning vid Rocksjön. I gryningen stod vi vid Bäverbron och spanade mot sjön och vassen. Medan vi väntande på kungsfiskare – och gärna också bäver – hörde vi koltrast och rödhake, såg korpar flyga förbi och rörhönor, storskrake och gräsänder som rörde sig i utloppet. Vår väntan lönade sig, både kungsfiskare och bäver visade till slut upp sig.
  Sedan styrde vi kosan mot Södra tornet och hoppades på salskrake, som tyvärr höll sig undan. Däremot simmade en brunand bland viggarna, sothönsen var många och glögg och pepparkakor smakade gott. På återvägen såg vi bl a stjärtmes och entita. Totat noterade vi 19 fågelarter och kände oss mycket nöjda. Nästa år lusseskådar vi igen!
  Margareta Andermo

 • Sven V

  Ja, att bära slips var ju också vanligt bland de “fina” herrarna.

 • Hans Lööf

  Trevlig läsning om Bankerydsklubbens historia. Speciellt korten på de gamla kända skådarna Knut von Essen och Erik Rosenberg i dåtidens kläder och hattar.
  Tack Sven för tipset.
  HasseL

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>