Artrallyt -11

Hej Alla,som var ute och gjorde ett fantastiskt fint jobb i våra marker och rotade fram ett mycket gott resultat med många trevliga och ibland svårsedda arter. Det var minst 40 personer som har rapporterat eller varit medobservatörer,så troligen var änn fler ute mer eller mindre lång tid. När man tittar på årets och tidigare års resultat (finns på hemsidan under fliken Rally 2011) så kan man ju konstatera att det är ett väldigt artrikt och intressant område vi skådar i. Vi har redovisat 118 arter samt en möjlig blek tornseglare som tävlingsledningen får avgöra hur den ska räknas (kanske den ger stilpoäng? Ett stort tack till Per-Eric som skötte hemsidan på ett föredömligt sätt. Jag tycker vi kan vara riktigt nöjda med våran insats,sen får vi se hur långt det räcker. Jag hade i alla fall en trevlig helg. Det kändes helt underbart med rödhakesång och gärdsmygsmatter på flera ställen vid denna tid på året. /Blomma, taget från anslagstavlan av admin.

3 tankar kring ”Artrallyt -11

  1. tack själv alla som var med. bts är nu utlagd som säker. sen får vi väl se om rk godkänner den eller ej. så jag tycker nog den borde räknas.
    sen vore det väl trevligt om den som skriver ett inlägg talar om vem man är!
    HÅLL LINSERNA RENA
    PETER BERGLIN

    1. Inlägget ovan är överfört från anslagstavlan. Det var Blomma som skrev. Jag tycker också seglaren borde räknas. Om den inte skulle godkännas som bts är det ju med automatik en vanlig tornseglare och en sån är ju också en pinne i rallyt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *