Anslagstavlan

Här har vi en ny “Anslagstavla” som ni ser finns det en knapp för “Svara” detta är om man vill kommentera just detta inlägg och på så vis kan man få en sammanhängande kedja av inlägg (diskussion), samtidigt som den är i funktion som den gamla “Anslagstavlan”. Man behöver inte fylla i “webbplats” då det används vid bloggande. Jag tog mig friheten att klistra in ngr. av de senaste inläggen. Vi testar och se om detta kan fungera.

951 comments to Anslagstavlan

 • Karin Henriksson

  Stort tack för den fantastiska tavlan av Staffan Ullström! Tavlan pryder redan väggen.
  Vill också tacka för de fina orden Margareta skrev om Janne, han har lämnat ett stort tomrum och en enorm saknad hos oss.
  Karin Olle Björn

 • ERSTADKÄRRET 19.1 2018
  Tack vare kylan och alltmer hårdnande markskikt så har brukare på två traktorer plus 3 lastvagnar alltsedan i går kunnat starta bortforsling av de liggande schaktmassorna på Erstadkärret. Delar av materialet kommer att fördelas på ojämn mark inom kärret men också så småningom utanför kärret på likaledes för andra lämpliga platser.
  Den fina sjön i kärret med några synliga öar behöver också tömmas på en del vatten så att underlaget fortsättningsvis bär för traktorerna. En rävfälla har också för en tid placerats osynlig i vassen. Några steglitsar,gråsiskor och två snösparvar fanns också med i dag.
  Det ser bra ut det här! Foto bifogas..
  Rüdiger Kasche

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>