Ny kostym!

Du har väl upptäckt att du kommit till fågelklubbens nya hemsida. Ursnygg va! Ny layout, nya funktioner. Gå nu in och klicka dig vidare så hittar du en massa trevligheter.

Det finns ju alltid plats för synpunkter på en ny hemsida så har du förslag på förändringar skriver du ett mejl till leif036@gmail.com men du får inte sitta inne för länge för nu börjar sträcket ta fart så ut och skåda.

Ett stort TACK till Per-Eric Svahn som har gjort det möjligt att få fram denna hemsida efter det att vår förre webbmaster Erik Öhman avlidit.

Leif Jansson

Ordförande

 

Det kommer att finnas mycket möjligheter att göra förändringar med layout och funktioner men vi tar det i etapper och ser vad som önskas av er och vad behovet kräver, hoppas att ni kommer att finna det ni söker på sidan annars hör av er så får vi se vad vi kan göra.

PE Svahn

17 tankar kring ”Ny kostym!

 1. Tack Per-Erik och alla ni som tagit fram denna proffsiga hemsida. Bra upplägg och härligt att se alla fina fågelbilder igen.
  Ingvar

 2. Till dagens obsar kan även nämnas 5 Bändelkorsbäbb och 10 mindre korsnäbb vid Ungdomsborgen Munkaskog, samt 1 ad lärkfalk i Ryfors.

 3. Tjenix
  Eftersom jag lobbade för en åda-flik kan jag ta kontakt med ådorna och efterhöra intresse. Jag/dom återkommer till dig Svahn med text eller om fliken inte ska vara kvar. Bra om styrelsen noterar detta kanske så att vi inte går dubbelt. Hör av er om ni har andra tankar.

 4. Hej Anders
  Ingen är perfekt så inte heller sidan som fortfarande är under uppbyggnad när fler länkar kommer in så kommer också strukturen på dessa länkar också att ändras vid behov en anlednig är också att det fungerar inte bra att ha långa namn i menyer då det kanske kan bli 3 eller 4 rader för ett menyval (inte snyggt) då får man välja ett annat alternativ som att dela upp det kanske “småland” och “skaraborg” vi får se.

 5. Hej!

  Kul med en ny fin ny hemsida! Några synpunkter: står “3 DAGAR” under respektive kommun och div. lokaler när det är 8 dagar inklusive innevarande dag som visas. Undrar varför Falbygdens fågelklubb står under “LÄNKSAMLING” och inte under “KLUBBAR I SMÅLAND” (som då borde bytas till “KLUBBAR I SMÅLAND OCH SKARABORG”)?

 6. Jag tycker också den nya hemsidan är snygg. Skulle bara vilja ha med rapporterna även från Habo-Mullsjö under rubriken till höger “Från dagens obsar:” På den gamla hemsidan fanns ju länkar till obsarna från HELA Södra Vätterbygden. Åsså saknar jag länken till diskussionssidan där vi bl a skriver om utflykterna.

  1. Hej Sven,
   Om du fixar fram den länken (jönköping, Habo, Mullsjö) på samma rapport så skall jag lägga ut den.
   Länk till “diskussionssidan” är borta då man beslutat att denna användes för sällan (skrevs för sällan på den/användes för lite).
   Obsar för hela Vätterbygden menar du för varje dag eller bara artlistan för vätterbygden och inevarande år.
   /Svahn

 7. Den nya kostymen sitter kanonfint! Lyfter fram klubben och verksamheten på ett utmärkt sätt.

 8. Hej, kul att ni gillar det, som sagt det är väldigt stora möjligheter att forma det hela.
  Tack.

 9. Bra jobbat Svahn! Kul med dagens obsar på första sidan. Även att ringmärkningen har fått plats

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *