RK i tomtskådning 8 sep.

Sitt hemma och glo

Till alla tomtskådare

Hej,

Alla hälsas välkomna att delta i anrika Riksmästerskapet i tomtskådning som går av stapeln för 15:e gången lördag den 8 september! Som alltid en efterlängtad högtidsstund för alla tomtskådare

All info om riksmästerskapet hittar du under Riksmästerskap på Klubb Tomt 100:s hemsida www-pp.hogia.net/bengt.stridh/Enhagen/yardbird.html . Där finns Riksmästerskapsguiden, regler och formulär för rapportering av ditt resultat.

Klubb Tomt 100 har även en egen sida på Artportalen, se www.artportalen.se/birds/artrace/tomtx/ . Börja därför att använda Klubb Tomt 100 som syfte för din tomtskådning när du lägger in observationer på Svalan. Hur du går tillväga för att använda syftet framgår av förstasidan på Klubb Tomt 100:s hemsida (www-pp.hogia.net/bengt.stridh/Enhagen/yardbird.html ). En brasklapp för att jag inte vet hur det kommer att fungera när kommande Artportalen 2 (snart?) släpps.

Kom ihåg att uppdatera ditt artantal på Artportalen och skicka även denna info till mig om du ligger med på medlemslistan på KT1:s hemsida.

Ett visst praktiskt problem är att nå alla tomtskådare, som dels är med på medlemssidan på min hemsida, dels på Artportalens medlemssida för KT1. På min medlemssida saknas en del e-postadresser eftersom allt fler av de ursprungliga blir inaktuella. På Artportalens medlemssida finns ingen funktion att skicka e-post till alla medlemmar. Skicka mig därför adressändring när du byter e-postadress!

Bjud in dina kompisar att delta i RM:et, sporra dina tomtskådarkompisar att ställa upp på sina tomter, informera lokal press, radio och TV, skriv om och under RM:et på Facebook och Twitter, kostuppladda både dig själv och fåglarna, kör hårt och ha så kul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *